16 erőteljes fotó, ami felgyorsítja a szívverésed

Hirdetés

Sokan szeretünk vicces, érdekes és megható fotókat nézegetni az interneten. Néha azonban olyan gyorsan végigpörgetjük őket, hogy esélyünk sincs megismerni a valódi jelentésüket. A jó hír az, hogy vannak olyan felvételek, amelyekre elég egy pillantás, hogy megállítsanak minket, és elejtsünk egy-két könnycseppet.

Hisszük, hogy csak az őszinte érzelmek teszik igazán értékessé az életünket, míg az empátia kimutatása mások iránt kedvesebbé és emberségesebbé tesz minket.

 

Miután 2 évig nem sikerült teherbe esnem, a múlt hónapban befogadtuk ezt a két szőrmókot. Ma este tudtam meg, hogy terhes vagyok!

Hirdetés

Négy napig őrzött egy törött szárnyú madarat a teherautóm alatt. Ételt és vizet is kellett hoznom nekik, mert nem volt hajlandó elhagyni az oldalát.

A fiam 11 héttel korábban született. Sok egészségügyi problémája volt, de biztos vagyok benne, hogy ő csak a legaranyosabb dolog, amit ma látni fogsz!

Hirdetés

Az első pillanatok és az utolsó pillanatok Bluto kutyánkkal, 15 év különbséggel.

Egy észak-karolinai rendőr az ebédszünetét azzal töltötte, hogy pizzára hívott egy hajléktalan nőt.

Ezt az csibét 2 kiscicával találták meg a hóviharban!

Édesapám egy éve hunyt el. Ez a mi kutyánk, Rocky, aki soha nem hagyta el az oldalát.

A Bell Center alkalmazottja segít egy vak állampolgárnak meglátni a szabadságcsengőt.

Egy robotmacska vigasztalja az Alzheimer-kórban szenvedő egykori állatorvost.

Hirdetés

Az utolsó terhességem sikertelen volt. Amikor megtudtam, hogy újra terhes vagyok, nagyon ideges lettem. Tegnap az ultrahangon a fiam elmosolyodott! Sírtam, amikor ezt megláttam.

Lehet, hogy nincs mély zsebe, de nagy szíve van.

A barátnőm nemrég kezdett kemoterápiát mellrák miatt, és most elbúcsúzott a fürtjeitől.

Wyatt Haas, 5 éves Montana-ból, egy egyszarvún akart lovagolni az agyműtétje előtt. Így is tett.

Az 5 éves fiam autizmussal él, és tegnap mondta ki az első szavát. Azt mondta, anya. Soha életemben nem sírtam ennyi boldog könnyet!

A férjem, aki mindig is akart egy kislányt, és akinek már 10 évvel ezelőtt ki is választotta a nevét, az újszülött lányunkat tartva.

95 éven át ezek a kezek számtalan csecsemőt fogtak, gyönyörű művészetet hoztak létre, könnyeket töröltek, és olyan szavakat írtak, amelyeket soha többé nem írnak meg ugyanabban a kézírásban. Ma utoljára fogták meg a kezem.

 

via: brightside.me 

Hirdetés

Ez is érdekes lehet...