A 88 éves nagyi könnyei kicsordultak, amikor meglátta, milyen szobával lepte meg őt az unokája

Hirdetés

Vannak köztünk is olyan szerencsések, akik tudják, hogy milyen csodás tud lenni a kapcsolat a nagyszülőkkel. Ez szerencse, hiszen vannak, akik nem is ismerték a nagyszülőket.

Senki sem tudja ezt jobban, mint Matthew Stewart, a népszerű floridai TikToker, akinek a kapcsolata 88 éves nagymamájával, Bobbe-val olyan közeli, hogy egy speciális szobát épített a házában a nagyijának.

A nagyi most 89 éves

Hirdetés

Stewart meg akarta köszönni a nagymamájának mindazt, amit az évek során tett érte. A drága nagymamájáról közzétett videók hamarosan megragadták az emberek szívét a világ minden tájáról.

Amikor a nagymamájánál Alzheimer-kórt diagnosztizáltak, Stewart meg akart győződni arról, hogy biztonságban van, ezért magához vitte.

Az odaadó unoka megosztotta azt a csodálatos pillanatot, amikor elmondta egy instagram videóban, hogy 2020 októberében összeköltözik vele.

Stewart elvezeti a nagymamáját arra a helyre, ahol az új házuk épül, és közli a hírt, hogy a ház tartalmaz egy hálószobát, nappalit és fürdőszobát csak neki, hogy beköltözhessen hozzájuk.

A nagymama sírni kezd, és azt mondja: Olyan jó tudni, hogy valaki akar engem. Stewart azt mondta, hogy ez volt a legkevesebb, amit tehetett a nagymamájáért, aki ott volt neki élete legnehezebb időszakaiban.

Hirdetés

Később megosztott egy másik könnyfakasztó pillanatot, amikor úgy döntött, hogy otthonát szalonná alakítja, hogy a nagymamája mellett otthon is tudjon dolgozni, mivel a régi szalonja átépítés miatt egy ideig zárva volt.

Az utolsó videó, amit Stewart megosztott az Instagramján, arról a gyönyörű pillanatról szólt, amikor Stewart és felesége megosztotta a hírt, hogy kisbabájuk lesz és a nagyi már dédnagyi lesz. A nagymama szótlan maradt, és sírni kezdett. Amikor végül sikerült beszélnie, azt mondta, hogy készen áll pelenkát cserélni.

2022. február 13-án a fiatalember megünnepelte Bobbe nagymama 89. születésnapját. Legszebb pillanatait egy instagramos videóban osztotta meg.

.

Ez a csodálatos hölgy annyi jót tett a világgal. Annyi embernek segített élete során, hogy megérdemli a pihenést, és a sok odaadás viszonzását. Remélem még nagyon sokáig együtt fogunk élni a nagyival.

via

Hirdetés

Ez is érdekes lehet...