A kóbor kutya nem tudja abbahagyni a mosolygást, amióta örökbe fogadták

Hirdetés

Azok az állatok, amelyek kegyetlenséget szenvednek el, gyakran feladják az életet és beletörődnek a sorsukba. Sok esetben az ilyen kutyák megviseltek és szomorúak, persze ez a testfelépítésükön is meglátszik.

Sanfordot pontosan ilyen kutyának tartották a mennhelyen, hiszen csak a sarokban ücsörögve várta, hogy valami történjen. Sanfordot elütöttés, de találtak egy golyót is a testének a jobb felében.

Azonban jött egy pillanat, amikor egy hölgy hazavitte és bemutatta a többi kutyusnak. Attól a pillanattól kezdve Sanford nem hagyta abba a mosolygást.

Nem igazán szeretett élni

Hirdetés

Karen Velazquez az örökbe fogadó hölgy szerint ő a legboldogabb kutya a világon.

Jelenleg ez az 52. kutya, akit valamilyen módon megmentettem, de még életemben nem találkoztam ilyen boldoggal, mint Sanford. Úgy néz rám, ahogy más állat vagy ember még soha nem nézett rám, beleértve a saját háziállataimat is. Lényegében az egyetlen alkalom, amikor nem mosolyog, az az, amikor alszik vagy eszik.

Az út szélén találták meg az állatvédők, miután elütötte egy autó, és golyó ütötte seb volt a jobb hátsó lábán is.

Az első napok is már csodásan teltek

Hirdetés

Egy kis dallasi menhelyre vitték, de kevés volt az erőforrásuk, így nem kapott orvosi ellátást.

Szerencsére a Dallas DogRRR helyi kutyamentő csoport önkéntese észrevette Sanfordot, és tudta, hogy azonnal segítenie kell.

Fizikailag megtört… és amikor az önkéntes elment hozzá, nem igazán ment az emberekhez közel.Majdnem olyan, mintha feladta volna, és csak arra várt, hogy eljön az ideje. -mondta Kerry Anechiarico, a Dallas DogRRR ügyvezető igazgatója.

Az örök boldogság

“Azóta is mosolyog” – mondta. “Azt hiszem, abban a pillanatban, amikor eljött hozzám, rájött, hogy biztonságos helyen van.”

Sanford ebben a pillanatban is Karennel él, és napi szinten jár sétákra, sokat játszanak és hétköznapi kutya életet él. Na és perze még mindíg mosolyog. A 10 éves kutya a korához képest játékos, és most szüksége van egy örök otthonra.

Játékos családi kutya lett belőle

Olyan, mint az idősebb úriember, akit egy idősek otthonában látsz. Lehet, hogy 95 éves, de úgy viselkedik, mintha az 50-es éveiben járna” – mondta Kerry.

“Nagyszerű családi kutya lesz” – tette hozzá. “Ki fog jönni más kutyákkal és minden emberrel. Még a gyerekekkel is jól bánik.”

Csodálatos látni, hogy mekkora változásra képes egy kutya, az örökbe fogadása után.

Ugye milyen csodálatos történet? Ha tetszett a cikk oszd meg a barátaiddal is.

via

 

Hirdetés

Ez is érdekes lehet...