Egy Down-szindrómás lány, aki modell karriert épített fel, ezzel bizonyítva, hogy semmi sem lehetetlen

Hirdetés

A Victoria’s Secret bejelentette legújabb kampányát, a Love Cloud-ot, amely az élet minden területéről származó modelleket egyesíti. Egy tolószékes fiatal nőt, egy fitneszedzőt és még egy tűzoltót is bevetettek az új kampányukba. Hősünk ma Sofia Jirau, a Down-szindrómás modell, akit szintén beválogattak, és célja, hogy felrázza a divatipar színvonalát. 

A divatvilág mindig is Sofia legnagyobb szenvedélye volt.

Hirdetés

Egy Puerto Rico-i lány, Sofia már fiatal korától álmodik arról, hogy bejusson a divatiparba, a Vogue szerint. Az álma végül 2020 februárjában vált valóra. Egy Marisa Santiago nevű divattervező meghívta Szófiát a New York-i Divathétre. A lányt annyira lenyűgözte ez az esemény, hogy ezt írta az Instagramján: “Tegnap elértem egy álmot. Erre születtem, és meg akarom mutatni a világnak, hogy mindenem megvan, amire egy modellnek szüksége van ahhoz, hogy sikeres legyen.”

A modell karrierje újabb fordulatot vett egy híres márkával

A Love Cloud kollekció victoria’s secret kampánya Sofia egyik életcéljává vált, amelyet el tudott érni. Nem tudta visszatartani az érzelmeit, amikor közzétette magáról készült fotót a kampányban az Instagram-oldalán. Ezt írta: “Egy nap csak egy álom volt, és ma ez valóra vált. Végre elmondhatom a nagy titkomat. Én vagyok az első Down-szindrómás Victoria’s Secret modell!

A modellkedésen kívül Sofia-nak van még egy álma

Hirdetés

Hirdetés

Sofia saját márkával rendelkezik, és ez még egy cél, amelyet ez a gyönyörű nő elért. A márka neve Alavett. A lánynak a márkája olyan kiegészítőket tartalmaz, mint a notebookok táskák, táskák, telefonhuzatok, párnahuzatok és bögrék, és mindegyiket Sofia tervezte.

Sofia aktívan részt vesz az inkluzivitás szépségének előmozdításában is

Sofia nem csak áttöri a divatvilágot, de nagyon szeret másokat inspirálni. Saját kampánya van, a Sin Limites, amely felhívja a figyelmet a Down-szindrómára. Teljesen meg van győződve arról, hogy a Down-szindrómás emberek is lehetnek modellek és akár nagyobb sikereket is érhetnek el.

Ugye milyen csodálatos, amikor az emberek ilyen célokat érnek el?

via: Brighside

Hirdetés

Ez is érdekes lehet...