Egy lány csak dicsekedni szeretett volna a gyönyörű édesanyjával a Twitteren, de véletlenül elindított egy szépségversenyt

Hirdetés

Ma már teljesen megszoktuk, hogy a közösségi oldalak kiszámíthatatlan jelenségnek bizonyulnak, és bármelyik posztnak megvan a lehetősége arra, hogy vírusszerűen terjedjen. Ez történt egy lánnyal is, aki a 43 éves édesanyjáról posztolt egy fotót a Twitteren, és véletlenül szépségversenyt indított. És bár csak anyukák vettek részt a hirtelen jött maratonon, mégis egy apuka nyert!

Mi sem állhattunk félre, és úgy döntöttünk, megmutatjuk nektek azokat a nőket, akik ismerik az örök fiatalság titkát. És persze a győztest is.

 

Anyukám 43 éves, és még mindig képes bármelyik pasit elrabolni előlem.

Hirdetés

Egyetlen nap alatt egy lány népszerűvé tette  az anyukáját: posztja 23 ezer lájkot kapott, és hatalmas felhajtást váltott ki a kommentekben. A Twitter-felhasználókat nagyon érdekelték a szépségtitkai, hiszen ez a 43 éves nő igazán mesésen néz ki. Így egyesek a kozmetikusa elérhetőségét kérték, mások pedig a nő telefonszámát próbálták kideríteni, potenciális udvarlóként reklámozva magukat.

Voltak olyanok is, akik meg akarták mutatni a gyönyörű anyukájukat, ezért a kommentekben kezdték el posztolni a fotóikat. Ennek eredményeképpen a poszt igazi szépségversennyé változott.

“Anyukám 38 éves!”

Hirdetés

“Édesanyám kérte, hogy osszam meg a fotóját. 43!”

“Anyukám (43) és én.”

Minél több olyan nő jelent, akinek látszólag sikerült megállítani az időt, annál többen gyanúsították őket a varázslat használatával.

“Édesanyám 48, tanár. Szerintem a diákjaitól szívja el a fiatalságot”

“Anyukám negyvenöt!”

Néhány felhasználó még azt is kétségbe vonta, hogy egyáltalán rokonok-e az anyukájukkal. Egyezzünk meg: ha egy anya jobban néz ki, mint a lánya, akkor a gyanú, hogy közösek-e a génjeik, vagy sem, eléggé releváns.

“Anyukám 43, és szerintem engem örökbefogadtak.”

“Ugyanez a szitu. Anyám negyven.”

“Anyukám 41, de mindenki max 35-re tippeli. Egyre inkább azt gondolom, hogy örökbefogadtak..”

Hirdetés

Kétségtelen, hogy ezek a nők mind rendkívül népszerűek a férfiak körében..

“Anyám 46, és többször hívják randira, mint engem.”

“Az exem múltkor elakarta kérni anyám számát…”

“Negyvenegy, négy gyerek anyja. Nemrég a nővéremnek nézték.”

Az édesanyám: három gyerek, és két hét múlva 46 éves lesz!

A döntőbe 60 évnél idősebb nők kerültek. Ha rájuk nézel, rájössz, hogy a kor csak egy szám.

“Anyukám 60 éves!”

“Édesanyám hatvankettő”

“Íme az édesanyám, 67 éves és modell.”

 

De a győztes egy apuka lett! Úgy tűnik, egy magát Taste Booster-nek nevező felhasználó egy csipetnyi férfiassággal akarta felhígítani ezt a szépségáradatot. Mindent összevetve, a fotó, ami egy férfi fekszik a kifogott halak, egy macska és egy kutya között, megütötte a főnyereményt: a kép 1700 lájkot kapott, és sikeresebb lett, mint bármelyik másik fotó a kommentekben. Az egyetlen kivétel a szépségversenyt elindító személy fotója volt.

 

via: brightside.me

Hirdetés

Ez is érdekes lehet...