Napi csoda: Egy Down-szindrómás apuka, aki orvost nevelt a fiából

Hirdetés

A down-szindróma egy emberrel született betegség, amit szinte mindenki ismer, és elég gyakori, főleg az idősen szülő embereknél. Persze ez mindenkinél előfordulhat. A Down-szindrómásokkal kapcsolatos gyakori tévhit az, hogy nem lehet gyermekük. Ez nem igaz. Sok esetben igen is nagy az esély arra, hogy egy ilyen betegséggel rendelkező embernek is lehet gyemeke. Jad Issa, egy Down-szindrómás férfi, aki egy orvost nevelt a fiából.

Egy apa, aki a világ összes erejével szerette a fiát

Hirdetés

Amikor Jad fia, Sader megszületett, üdvözölték a családban, és kényeztették, mint bármely más gyereket általában otthon. Sader elmesélte, hogy kiskorában nagyon sokat volt a családdal és rendkívül sok időt játszott vele az apja.

Keményen dolgozott, hogy a fia megvalósíthassa az álmait

Nagy álmokat álmodott a fiának, Jad, aki egy búzagyárban dolgozott, pénzt takarított meg az egyetemére. Mindent megtett, hogy fiából sikeres ember legyen, és ezt úgy gondolta, hogy egész életében támogatni fogja. Sader szerint apja kemény munkája és elkötelezettsége, hogy a lehető legjobb jövőt adja neki, arra ösztönözte, hogy jól tanuljon és orvos legyen. Azt mondta, hogy az apja ereje inspirálta, és tudta, hogy mindenre képes, ha elég nagy az akarata.

Nagyon büszke az orvos fiára

Sader most fogorvos, ami az egyik legjobb és legjobban fizető karrier Szíriában, és Jad boldogságának nincsenek határai.

Hirdetés

Nagyon büszke vagyok a fiamra és tudom, hogy ez még csak a kezdet. Mondta Jad

A család élő bizonyíték arra, hogy a sztereotípiákat meg kell törni

Évek teltek el, de a szüleim még mindíg ugyanúgy szeretik egymást és elválaszthatatlanok az életben. -mondta Sader. Sader a siker mögötti elismerést az apjának adja, és elismeri, hogy ugyanolyan büszke az apjára, mint az apja rá.

via: brightside.me

Hirdetés

Ez is érdekes lehet...