“Baby Girl”, a gazdája által a tűzcsaphoz kötözve hagyott kutya új otthonra talált

Hirdetés

Egy szívszorító történetnek most boldog vége lett: Baby Girl, a kutya, akit egy tűzcsaphoz kötözve hagytak, miután gazdája nem tudott gondoskodni róla, most új otthonra talált.

Baby Girl-t, a barnásbarna keverék kutyát a hónap elején hagyták magára a Wisconsin állambeli Green Bayben. A WFRV Local 5 szerint a lányt egy cetlivel hagyták hátra, amelyen az állt, hogy a gazdái nem tudnak tovább gondoskodni a kutyáról. Mellé raktak egy hátizsákot, amely tele volt a kutya jutalomfalatjaival, játékaival és eledelével.

Hirdetés

 

A kutya elhagyása sokkolta az embereket. “Nem tudom elhinni, hogy valaki képes volt ilyet tenni” – írta a helyi nő, Kyle Rose Engelhardt, aki megosztotta a fotót a Facebookon.

Baby Girl-t a Wisconsin Humane Society-hez vitték, akik arról számoltak be, hogy “remekül van”. Míg sokan felháborodtak a kutya gazdáin, amiért otthagyták, a Humane Society megértőbb volt, mondván, hogy a kutyát nyilvánvalóan szerették, és a gazdái egyszerűen nem tudtak már gondoskodni róla.

“Nyilvánvaló, hogy mennyire szerette őt, és látjuk, hogy mindent megtett, miközben saját egészségügyi komplikációival és az élet kihívásaival küzdött” – írták a tulajdonosnak.

A névtelenségben maradt tulajdonos később megmagyarázta döntését, hogy magára hagyta Baby Girl-t, és azt mondta, ez volt a legnehezebb dolog, amit valaha is meg kellett tennie. A nő hajléktalan volt és kemoterápiás kezelés alatt állt, és nem tudott volna gondoskodni a kutyáról, miközben az utcán élt.

Hirdetés

“Ez volt a legrosszabb. Ez volt a legnehezebb dolog, amit valaha is tettem az életemben, de tudtam, hogy nem lesz semmi baja. Valaki majd felveszi, és biztonságban lesz” – mondta a nő a WBAY-nak.

“Remélem, fantasztikus családra talál. Megérdemli. Bocsássatok meg nekem, és áldjátok meg a kislányt. Gondoskodjatok róla, hogy jól legyen.”

Szerencsére az imái most meghallgatásra találtak: Baby Girl megtalálta új otthonát.

Május 10-én a Wisconsin Humane Society bejelentette, hogy Baby Girl-t örökbe adják. Közölték, hogy a kutyáról kiderült, hogy kutyadiabéteszben szenved, és új gazdájának kell majd gondoskodnia az egészségéről.

Nem kellett azonban sokáig várni, hogy többen is lelkesen kérjék Baby Girl örökbefogadását. Május 12-én pedig bejelentették, hogy a kutya “hivatalosan is új otthonra talált”.

“Köszönjük, köszönjük, köszönjük!” – írták.

Mindig szívszorító, amikor valakinek le kell mondania a kutyájáról, és mindig nehéz látni, hogy egy kutyát így elhagynak. De végül minden a legjobbra fordult, és Baby Girlnek most már szerető új otthona van.

 

via: theanimalclub.net

Hirdetés

Ez is érdekes lehet...