Egy újdonsült apa mosógépet vásárolt, a tulajdonos azt mondta nézzen bele, amikor hazaér

Hirdetés

Egy újdonsült szülőnek lenni bizony nem könnyű feladat. Az anyaság és az apaság is fontos munka a mindennapi életben.

Egy férfi venni akart egy mosógépet, és miután lealkudta az árát boldognak érezte magát. nem is gondolt bele, hogy milyen meglepetést fog benne találni.

A kedvesség véletlenszerű cselekedetei sok esetben meglepőek lehetnek és nem várt fordulatokat hozhatnak bizonyos kapcsolatokban. A kedvesség nem minden embertől jön magától értetődően, és ez így is van rendjén. Sok ember szeret kedves lenni, hiszen olyan jó látni, amikor valaki mást meg tudunk lepni.

Ösztönösen elvárjuk a szeretteinktől és a barátainktól a kedvességet, de azonban egy idegentől erre szinte nem is számítanánk.

A történet, amit ma megosztunk, valami hasonló körül forog, és azt a történetet meséli el, hogy egy ember a legváratlanabbul kapta a legnagyobb és legszívmelengetőbb meglepetést.
Egy baba gondozása nagyon nem könnyű feladat. A pelenka cseréjétől egészen a pénz megkereséséig minden feladatra fel kell készülni. Sok szülő azonban a baba nevelése közben kicsit a magánéletétől elsodródik és sok esetben ez a munkát is befolyásolja. Nagyon sok esetben anyagi gondokkal küzdenek az újdonsült szülők és ez sok esetben veszekedéseket is idézhet elő.
A következő úriembernél is sajnos ilyen volt a helyzet. Blaze egy kisvárosban él, és nemrégiben született a kisfia. Sajnos a mosogépük elromlott és úgy döntött, hogy vásárol egy használt mosógépet az interneten.

A történet

Csak elmentem, hogy vegyek egy Samsung mosógépet és szárítót egy sráctól, és 500 dollárt kért. Mondtam neki, hogy van egy gyerekem, és ha le tudná engedni az árat 400 dollárra nagyon hálás lennék.

Szerencsére Blaze-nek sikerült lealkudnia a mosógép árát és megegyeztek a 400 dollárban. Minden rendben ment, haza is vitte a gépet. A kipróbálás után nagyon boldog volt, hiszen minden gond nélkül működött.
Még aznap kapott egy üzenetet a mosógép tulajdonosától, ami így szólt:
Nézd meg a szárító tárolójának nyíláság. találsz ott egy kis ajándékot a babának.
Blaze egyszerre csodálkozva és összezavarodva hagyott hátra mindent, és rohant, hogy ellenőrizze, mi van a gépben. Belenézett a szűrőbe, és szótlanná vált, amikor meglátta a 400 dollárost. Kiderült, hogy az eladó úgy döntött, hogy a lehető legváratlanabb és legkedvesebb módon adja vissza a Blaze-nek. Az újdonsült apa hitetlenkedve bámulta a pénzt, és nem tudta abbahagyni a nevetést.
Blaze Facebook-bejegyzése, ahol a gyönyörű történetet narrálta, azóta nagy sikerré vált, és elsöprő reakciókat kapott a netezőktől. A közösségi média bejegyzése eddig 147 000 reakciót és 264 000 megosztást gyűjtött össze.
Egy olyan világban, ahol a bizonytalanság, a káosz és a szomorúság tűnik a nap rendjének, jó ilyen fenomenális történetekkel találkozni.
Ugye milyen csodálatos?
Hirdetés

Ez is érdekes lehet...